pavlo musze napisac to co wszyscy gratulacje bo naprawde jest czego! Pozwole sobie powiedziec ze jestes naprawde duzym talentem! mam nadzieje uslyszec o tobie kiedys :) Powiem tak. co do twojego trenera to sie obawiam niestety :/ zle ci to moze wyjsc. tzn o co chodzi? o znane powiedzenie "za mlodzika, juniora mlodszego biegal a teraz gdzie [...]
Biegam 110 płotki, narazie 3 razy w tym roku, z czego jeden falstart, celuje właśnie w minimum na europy, wszystko szło do góry tylko naciągnąłem przywodziciela i trochę przerwy teraz miałem, od jutra zamierzam znowu ruszać mocniej
[...] ma mięśni to zostaje chudy żylak bo co ma zostać - kawał byka na żyle? Ale rozumiem że Ty wolisz być mega otłuszczony, ale silny - Twój wybór. A otłuszczony ma być w imię czego, że prawdziwy facet waży 100kg czy co? No i silny to tez pojęcie względne. U kolegi jakby dobił teraz do 90kg to setka w pasie mogła by pęknąć, a w bicu mu z 2 centy [...]
[...] połączone przewodami powietrznymi i specjalnym urządzeniem. Powietrze pod ciśnieniem jest pompowane przez przewody do poszczególnych mankietów, w wyniku czego uzyskuje się delikatny nacisk na skórę, to zaś powoduje odprowadzenie limfy i produktów końcowych przemiany materii. Zabieg trwa ok. 30 min. Wskazane jest wykonanie [...]
Jak widzę twoje podejście do redukcji to sam nie wiem co mam myśleć i od czego zacząć wytykać błędy. Najlepiej przeczytaj jakieś podstawy jak ona w ogóle powinna wyglądać. Tak w skrócie to jak obetniesz tyle kcal to zagłodzisz się na śmierć, zrzucisz te 3-4 kg z czego większość to będzie woda i mięśnie. Podniesiesz kcal i zaczniesz tyć, waga [...]
[...] - ale żeby to było 30-45 min. Dam sobie ręke uciąc ze ten bieg to prawie jak szybki chód. Chce schudnąć do ok. 51-50kg, najlepiej z nóg i brzuszka ;D Nie da się wybrać z czego schudnąc a z czego nie - chudnie się z całego ciała Aktualnie mam dietke z ograniczeniem tłuszczów zwierzęcych tzn na obiad tylko smażona pierś z kurczaka na patelni [...]
[...] dużo wyrzeczeń, ale cóż widać, taka jest prawidłowość kolejnych redukcji. Mimo kontuzji nie dałaś się i dobrnęłaś z sukcesem do końca. Super ------------------------------ Nie będę pisała o poprawianiu czegokolwiek bo to nie ma człowieka który nie miałby czego poprawiać a można tak do samej śmierci się poprawiać i nigdy nie być zadowolonym
[...] i całej akcji dla Ciebie. Jawor-każdy,także ja - jak najbardziej popieramy tą akcję i widząc jak się powiększa zbierana kwota-na pewno powoduje to chęć dorzucenia jeszcze czegoś od siebie by skończyło się to planowanym wynikiem. Każdy chce pomóc ale też każdy ma inne możliwości. Także każdy,w tym także ja-doceniam/doceniamy zaangażowanie [...]
tak od razu bierzesz ciezar maksymalny, w razie czego go obnizasz do nastepnej serii by móc znowu wykonac zadana ilosc powtorzen powiedzmy 40kg w pierwszej udaje ci sie zrobic 11 powtorzen wiec powtarzasz, druga 40kg x9 , jeszcze powtarzasz bo to miesci sie w granicy, w trzeciej masz juz 6, gdybyś musiała wykonac czwarta serie bedziesz musiała [...]
[...] no i jestem zadowolony;] na początek nie za ciężko(czuje że mógłbym wiecej)no ale to początki co do ćwiczeń staram sie je wykonywać dokladnie bez pośpiechu-prawidłowo - czego efektem pewnie jest lekkie "zmęczenie"mięśni na drugi dzień : i tak było z mięśniami ramion i łydkami a poza tym nie czułem zmęcznia mięśni brzucha,klatki [...]
[...] na nietechniczne na filmikach to technika musi byc juz bliska idealu skoro jestem w stanie pchac takie ciezary...Poprostu cala para idzie w gryf a widocznie na barki, szczegolnie stojac, nie mam jeszcze takiej dobrej techniki i para zamiast isc w sztange to rozprasza sie na boki... i jeszcze taka refleksja. Wtedy tamto spięcie z Gugcio bylo [...]
[...] bardziej dynamicznie, tzn płynniej wracałem do pozycji wyjściowej, Ty zatrzymujesz się w pochyleniu co nie powinno miec miejsca. Fakt zatrzymuje się lekko. Sam nie wiem dlaczego, ale od przyszłego treningu będę zwracał na to uwagę. :-D Właśnie wracam z miasta, i udało mi się znaleźć fajny pojemniczek za 5,49zł. Czyli w końcu od poniedziałku [...]
dieta: Suma dobowa: 3527kcal, 214g białko, 97g tłuszcze, 456g węglowodany takze mysle ze dobra co do treningu to sam jestem ciekaw, nigdy tak nie trenowałem, w razie czego zapraszam zainteresowanych do mojego dziennika trenigowego STALOWNIK DZIENNIK %-) apokalipsa, dzieki za odpowiedzi };-) Zmieniony przez - stalownik w dniu 2012-02-08 10:48:50
[...] i przeszkadza biały język wiec zrobiłem wymaz z języka: ...tez oki - przypuszczałem Candide ale nie było - więc ostatnim badaniem jakim sobie zrobiłem był posiew ,wiadomo czego - wyniki dostałem po tygodniu - 5godzin przed wyjazdem......... Do tego czasu według wyników badań byłem zdrów jak ryba - nawet polecano mi kilka wizyt u [...]
Mumin222 - witam Mumin i zapraszam do śledzenia ! no nie wiem czy jest czego zazdrościć, na dłuższą metę staje się to nieco męczące ale nie będę narzekał, bo na redukcji jest gorzej :-D [...]
[...] było w zasięgu, wszystkie porównania wygrałem, ale w układzie dowolnym przegrałem 1 punktem z Jakubem Szczerbą... To znany i utytułowany zawodnik, myślę, że nie mam czego się wstydzić. Myślę, że smarowanie też wpłynęło na werdykt na co zwrócił mi uwagę trener... to mój mankament i to dość znaczący - na pewno wnioski i nauka na [...]
[...] chodzi spać). Mama oszukiwała z jedzeniem, w Tłusty Czwartek opychała się pączkami, nie łącząc tego faktu z brakiem efektów diety. O ćwiczeniach nie było mowy, czego po operacji Mama bardzo żałowała, gdyż trudno było jej utrzymać dużą masę ciała o kulach. Jeśli ktoś ma w planach taką operację, warto potrenować z kulami wcześniej. [...]
siodema ja tez nie jesteś sam poczytajcie sobie ty tez siodema Jesteś kulturystą. Trenujesz 5-6 dni w tygodniu, żeby zbudować coś, z czego będziesz dumny, a inni będą Cię podziwiać. Wychodzisz na scenę 3-4 razy w roku, aby być za każdym razem uznany za najlepszego. Gdy już to osiągniesz, wracasz pracować jeszcze więcej, żeby być jeszcze lepszym. [...]
Carbon, ten był z samych jajek (3). Nic więcej. I jajka całe, bez oddzielania białek itd. Cały sekret, obojętnie z czego będzie omlet to dobrze rozgrzany teflon (niczym go nie polewam), mały ogień i pierwszą stronę smażyć pod przykryciem. Przekręca się znakomicie A drugą stronę to już trzymam tylko chwilkę, nawet wyłączam gaz i sam [...]